19.04.2025 16:33
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [11]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Souprava obytka + mini autíčko
Jarda a Maru
[img]https://img30.rajce.idnes.cz/d3001/15/15492/15492147_43cded27368f6c05e3e538cc122157c5/images/DSC04843.jpg[/img] is not a valid Image.

Líbila by se vám tato sestava? Už před několika lety jsme na cestách v zahraničí často viděli tohleto spojení malého autíčka s velkou obytkou a moc se nám to líbilo. Letos při cestování po vlastech českých jsme tohoto úžasnýho "Smartíka s obytkou" potkali zase a škoda, že jsme z časových důvodů neměli možnost si s majiteli popovídat a dozvědět se víc. A na internetu nemůžu najít nic .... Pro "ortodoxní" cestovatele-karavanisty, kteří se už pomaleji nebo hůř přesouvají z kempu někam dál třeba k památkám a zajímavostem, bez možnosti přesunu třeba na bicyklech nebo koloběžkách, je to podle mě prostě úžasné..... Co vy na to? ..... www.celysvet.cz/skin/smile/s9387.gif
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Admin_Radek
No já bych to nechtěl. Až nebudou jezdit kluci, chceme jezdit s vestavbou. No a asi nebudeme pak stát delší dobu v kempu, takže kam bude potřeba, dojedeme s vestavbou. Dovedu si představit, že povezeme motorku, ale spíš kvůli "větru ve vlasech". Pokud ale budeme mít psy, tak ani ta motorka není reálná. Takže s sebou kolobku kvuli nákupům.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
Maru i já se zatím řadím mezi ty. co by tohle neradi ... navíc jsem ve stavu nekempovém již dávno a je to spíše výjimka, když tam zabloudíme. A posouvat si můžu maximálně čas na hodinkách, protože se mi sám vrátí Šklebící se

tahle pojízdná nákupní taška používaná asi i jako mover je zase další věc co se muší opečovávat a můj nový bydlíček (vestavba) bude co neeeejjednodušššššííííí ... a další v pořadí bude už jen pro dva ale za to naprosto outdoorová, takže bezproblémově se dá posunout celkově jako to máme nyní Úsměv ... bez pomocného pojízdného kotrmelce - navíc to myslím ani nejede rychle, kola nikam pořádně nedáš a asi se do toho nevejde ani celá bageta, natož lyže a jiné důležitosti a nesnáším když mě někdo takovouhle hračkou ohrožuje na silnici pomalou jízdou, to mohl schválit jen blázen ... ale gdo ví, až budeme právoplatnými členy klubu postarších a krapet to vytuněj a zrychlej .... myslím ale, že to by mohlo být až někdy ve scifi budoucnosti a to už se pak jen s Radkem a Radkou už nějak dohodnem asi už jen spolu a možná nám bude na naše dopisování stačit WhatsApp nebo jiné médijum a třeba už nebudeme parta 50+ ale jen Radkové na cestách a taaak Úsměv ... aaaa navíc jezdíme celoročně a tohle bych fur nechtěl hledat v závěji Šklebící se
Upravil/a yetti dne 12.11.2020 06:23
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
Njn, pánové, máte ouplnou pravdu, náš bydlíček je taky "neeeejjednodušššššííííí jen pro nás dva ale za to naprosto outdoorovej".... a to dá rozum, že bych ho miláčka spolu s kolobkama nevyměnila ani za pytel vořechů...Vyděšený Šklebící se
Ale ta souprava se Smartíkem se mi stejně moc líbí, třeba pro "starší a pokročilé" cestovatele ... a pidi Smartíka se musím zastat, bo to sice není žádnej závoďák, ale jede (prý) i 120 a všude se s ním dá zaparkovat a otočí se i na chodníku....nebo když si přivřeš do dveří stéblo trávy, tak se ani nerozjedeš, což se říkalo kdysi o Trabantech...Šklebící se
Já to totiž srovnávám spíš s těma obr obytkama, co jsou vidět na veletrzích (za 22 melounů) a co si vozí malá autíčka v "garáži", a se kterými se nedá nikam zajet, natož nedejbóže někde zaparkovat...NaštvanýCool
No vidíte a máme si o čem psát, zima bude dlouhá, tak do toho ... Šklebící se
Upravil/a Jarda a Maru dne 12.11.2020 18:40

yetti
Maru PŘEEESNĚĚĚĚ Šklebící se ... tenhle vysavač je hezkej tak akorát na poličku Šklebící se ... navíc si mladá holka a tak než budeš řešit (stejně jako my) ve vjeku, co bys nad tím přemýšlela, spíš nějaký vznášedlo nebo jak říkaj moji Bigfooti teleport ... to prej bude snadný, se portneš kam budeš chtít a nebudeš mušet řešit zimní pneu, pojistky a technickou Úsměv .... Jinak tyhle anomálije na mě působí spíš jako rozhýřenost a výstřednost lidí, co neví co s penězma a jejich jediná starost je ukázat všem, jak na to maj. Popravdě tahat za tažným karavanem autíčko na dojetí si max. pro zmrzlinu je fakt ulítlé Úsměv Stejně jako jezdit s obytným autobusem za miliony. Naštěstí tahle banda má IQ řádného cestovatele a minimálně 50+ a tak je to tady f pořádku Úsměv ... jenom admin nám z toho nějak hubne Šklebící se

Jarda a Maru
Yetti, dobrý a dík za tu "mladou" holku bestpage.cz/smiles/s11943.gif bestpage.cz/smiles/s11917.gif

A ještě k tý soupravě. Ono se to tažený autíčko i zajímavě chová za jízdy... Ono nejenže svítí a bliká tak jako obytka, ale ono i motá volantem, takže přece jen "žije" a nenechá se pasívně táhnout jako karavan-přívěs....Cool

yetti
... tak teď huž vůbec neeeee.... esli si dělá eště samo co chce a neposlouchá .... to dělá už Hanka a nééé, díky Šklebící se

JosDosk
Ahoj. Asi tak před pěti, šesti roky jsme byli s karavanem ve Špindlerově Mlýně v horním kempu, pořádali to tam CC Pardubice za domluvené ceny za hubičku, tak jako každý rok. Vlastně ten spodní kemp už neexistoval, to místo měl koupené Pitr, právě ten, z kterého měli strach policisté, zeptat se jej, jak to že řídí auto a je opilý, tak ten tam stavěl obrovský ubytovací komplex, to nám řekli místní (domorodci). A v tom kempu jsme viděli Němce s ne až tak velkým obytným autem a za něj měli zapřažený platóňák, na kterém měli malý dvousedadlový+ automobil s plátěnou střechou. V dopoledních hodinách skočili do toho auta a přijeli až pozdě odpoledne a nemuseli každý den řešit, kam postaví svoje obytné auto - kdyby museli jet v něm. Tak měli svoje pevné obytné auto vždy na "svém" místě, připojené na el. přípojku s elektroměrem, to by byl možné větší problém, než samotné místo na trávě - ráno odpojovat a zapisovat stav kWh, to samé pak večer. Z toho usuzuji, že si v okruhu mnoha km chtěli všechno projet a prochodit, než zase popojedou s obytňákem "o krok" dál. Jistě, museli mít na to prachy, no tak asi měli, a nezávidím, že já nemám. Čáo, Pepa
Upravil/a JosDosk dne 13.11.2020 10:37
Recesista a mystifikátor

yetti
ahoj Pepo, rád Tebe zase vidím Úsměv

pravdu máš, všechno má svoje pro a proti. Jen se zamýšlím nad tím, co to je za lidi, když mají drahé obytné auto, mají na platu další posunovátko a řešej připojení elektriky. ... alejc což, proti gustu žádněj dišputát Úsměv, každej to máme jinak.

snažím se svýma reakcema probudit i další, ale zatím se nám to moc nedaří. Jen Pepa nezklamal, se pozná technickej typ Úsměv Maru, tohle téma je asi vyčerpaný, hoď do placu další Šklebící se

yetti
Teď mi napadá, že ste vlastně větší profíci než tyhle mnohoautíkové, protože Vy si přifrčíte s tažným karavanem a to pak máte jako posunovátko. Já mušel naposledy honit skůtr abych Vám stíhal a to i za deště. Ale já měl skůtr z jinýho důvodu, kvůli sjetí Orlice, ale to je jedno .... cestování jakkoli zdar

Jarda a Maru
yetti napsal:

....snažím se svýma reakcema probudit i další, ale zatím se nám to moc nedaří. Jen Pepa nezklamal, se pozná technickej typ Úsměv Maru, tohle téma je asi vyčerpaný, hoď do placu další Šklebící se

smileys.cz/smiles/smajlici-smutny/smileys-cz-11.gif Jéje, a nemohl by někdo jinej? Já už nemůůůžu a sem taky celá vyčerpaná. A zrovna vypínám noťas a vyrážíme do přírody a do zaměstnání.... a cestou musím nastudovat všechny ty nákazy, zákazy, příkazy a nařízení, abychom náhodou něco nezanedbali a neporušili....VyděšenýŠklebící se

stemi
Maruš jo to je vono...někdo jinej a kdo asi a to zaplať pánbů, že aspoňtakhle ? Co si budeme povídat- teda psát, inde jejich jak kmochováků, ba ešče víc a taky nic moc a to je ftédlej blbej době dost důležitý vjedět, že někam patřím, že mám voporu i mi semtámo něgdo odpoví/zareaguje/soucitne a tak vůbec, aby prostě "řeč nestála" a tak to má byt...za chvílu du jemně nasolit mražený makrély a zajtra nebo pozajtra dle počasí vyhudím. I na přírodu aj les i ty prasáky zbude čas, teda muší Úsměv
stemi přiloženo následujícíobrázek:
35b1f7f-172478-hrus-nahled-2-2048x0-shrink.jpg

Upravil/a stemi dne 14.11.2020 05:27
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Miloši, když oni ti kmochováci pochodují i na jiných sociálních sítích, hlavně na Facebooku a s tím nic nenaděláme. A tak to neřeším... Na "fejsbůk" já nechci a jsem ráda, že máme tento náš webík, na kterým si v pohodě blábolím(e) a všichni jsme na sebe hodní a vzájemně se nenapadáme, jako třeba u sousedů... 👍👍😁😂😂👋👋

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line