Sláva, hurá, máme tu den třetího výročí založení našeho nového karavanistického webu....Díky Adminovi Radkovi, že to další rok s námi opět vydržel a díky tomu, že sem vydrželo psát i nás pár členů, tak můžeme mluvit (psát) o štěstí, že máme tu možnost společně si psát o společném zájmu a semtam se se společně sejít a dát společnou řeč. Jen škoda přeškoda, že je nás v té společnosti jen tak málo a zbytek zaregistrovaných členů se k nám stále ne a nechce přidat.... Ale asi to tak je, vidím to i u sousedního webu, kde je zaregistrovaných skoro 13 tisíc členů a na tak obrovský spolek je aktivních taky "jen pár". Takže já končím s "oslavnou" bilancí a vy fšichni teď položte obě ruce na klávesnici... ááá ...něco - cokoliv napište, ať máme co číst a náš web ať dál žije a vzkvétá... a buďme rádi, že ho máme .... žééé
Maruško, díky. Vzpomněl jsem si taky, ale i kdybys napsala až 23:59, tak bys mě předběhla 😁. Už v říjnu jsem nám zaplatil domenu a hosting na další rok, takže kdo chce, může tu psát, kdo nechce, může tu mlčet .
Upravil/a Admin_Radek dne 07.11.2019 08:11
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané
já bych tady pomlčel o psaní …. a propo, kolik ti pošlu (hlavně kam) jako příspěvek za hosting? Abys nebyl tak tratnej a já měl kam vopčas něco tentononc … písnout
Radku, nic mi netřeba posílat. Provoz stránek je cca 2 Kč za den a to mně rozhodně stojí za to, že se tu můžeme virtuálně setkávat .
Upravil/a Admin_Radek dne 08.11.2019 07:51
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané
hodný to hoch ten kluk adminovej …. a eště mu to stojí za 2kčs za den …. esli voni nemaj na tej Hané ňákej modrej pramen …. …. to abys tedy zase někde skončil u nějakýho kalíšku a řádně bychom to kompenzovali …. do umrtvení
Radku, to asi neklapne. Ze mě se totiž stal hnusnej skoroabstinent. Ani nevím, jak to přišlo. Roky jsem si denně dal nějaký alkohol - víno nebo slivovici. Ale postupně se ty dávky začaly zmenšovat. Pak jsem (aniž bych to dělal cíleně) jeden den vynechal, pak už vínko jen jednou za dva, za tři dny, za týden.... No a teď jsem ve fázi, že třeba 2 měsíce nic. Naposledy jsem si po asi dvou měsících dal s kamarádem dva malé kalíšky slivovice. Ale to už je taky tak 3 týdny.... Ještě v září na Malé Skále jsem vypil dvě výborné Plzně od Petra a Dany.
Mě nejvíc potěšíte, když sem napíšete a někde se na jaře potkáme.