19.04.2025 16:34
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [11]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Bazárek » Koupím
 Vytisknout diskuzi
Koupím PB bomby 2 kg
vondracek
Přátelé, kdyby někdo z vás chtěl prodat PB bomby 2kg, rád je koupím. Toužím po dvou kusech, ale rád bych
byl i za jeden. Cenu dohodneme určitě, třeba i po SZ. Díky Zamračený

jana a franta
Zděndo, jednu máš u mě grátis. Úsměv

vondracek
Fando, zatím díky, protelefonujeme podrobnosti a v Náchodě zapanákujeme. Šklebící se

Kdyby ještě někdo měl tu druhou, tak bude bez sebe radostí. Mrknutí Mrknutí

JosDosk
Ahoj. Zděndo, teď se mi ozval jeden potenciální karavanista, zatím po karavanech vážně pokukuje, je z Kroměříže. Mapsal mi mail, že by měl jednu 2kg flašku k mání, prý tak za stovku v českých, neboť má tři. Problém je ale, jak flašu k tobě dopravit.
Já jezdím do KM každou středu, snad Radek H, ten je ode mne nejblíž a navíc - chce se za mnou projet na svém skútru čínské výroby. Hin sa hukáže. Napiš, jestli bys to akceptoval. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

vondracek
Pepo, určitě to akceptuji, klíďo to vydržím do srazu Náchod, kdyby mi ji Radek na sraz přivezl, bylo by to supéér. Já bych mu ji tam ihned zaplatil a rád poskytl zapanákování!

Stala se mi totiž nehoda, do mého zazimovaného karavanu se do kastlíku podíval lapka a dvě "ocelové tlakové nádoby PB 2 kg" mi ukradl! Aby mu ruka upadla! VyděšenýNaštvanýŠklebící se Zatím moc díky!
Upravil/a Admin_Radek dne 01.02.2018 18:04

vondracek
yetti napsal:

Jinak si už nepamatuju kolik to stálo, ale já si dvoukilovku vyřešil tak, že sem prostě sprostě přibrzdil na benzině, tam nechal pár kaček - kolik si už nepamatuju - a odvezl si novou a plnou bombičku. Tak esli to třeba nejni taky řešení.

Radku, řešení by to bylo, bohužel na pro mě dostupných benzinkách dvoukilovky pouze mění a bez prázdné
si ji neodvezu. Proto moje starostlivost. Žádost jsem směřoval do této komunity, protože řada kolegů přešla z dvoukilovek na větší a ty malé se doma zbytečně válí.

Admin_Radek
Zdendo, k Pepovi se chystám. Jestli mi bomba vejde pod sedlo, tak ji na sraz dovezu. Nema problema Úsměv.
Upravil/a Admin_Radek dne 01.02.2018 18:04
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

vondracek
To bys byl Radku zlatej! Úsměv Šklebící se

Admin_Radek
Zdendo, udělat něco pro kamaráda je vždycky radost Úsměv. Zvlášť jestli budeš mít ten výborný RUM u vlastnoručně vyrobeného stolečku Šklebící se.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

JosDosk
Ahoj. Radku, vezmi si radši batůžek, ta dvoukilovka se nezdá, ať Zděndu nezklameme. Já už jsem s panem Milivojem N., budoucím našim členem, domluven, jak to provedeme. Flaštičku (odmítám užívat slovo "bomba") určitě budu mít doma v předstihu. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Admin_Radek
Já tu nechci fungovat jako cenzor, ale musím. Tuhle diskusi jsem pročistil o nesouvisející příspěvky.
Upravil/a Admin_Radek dne 01.02.2018 18:05

vondracek
Tak to jsem rád a spokojen, že budu opět moci někdy bez el. zase ledničkovat a teplit plynem.
Budu muset poctivě zatrénovat, abych ve zdraví zvládl zapanákování s Radkem a Frantou! Vyděšený Mrknutí

jana a franta
Zděndo, pozor na přetrénování. Ostropestřec už nemáš kde pěstovat a játro je prevít. Já si v zájmu zachování tvé dobré tělesné stránky s tebou připiju rád i něčím z tlakové skleněné lahve. Šklebící se

JosDosk
Admin_Radek napsal:

Já tu nechci fungovat jako cenzor, ale musím. Tuhle diskusi jsem pročistil o nesouvisející příspěvky.

Ahoj, já taky. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Admin_Radek
Hlásím do Kolína, ze došlo k přesunu PB bomby z Kroměříže do Troubek a následně z Troubek do Vojnic. Mám ji už doma nachystanou na naložení s sebou na jarní výjezd do Náchoda. Konec hlášení.

vondracek
Hlášení je s díky zaregistrováno, Radku je to supééér! Šklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.