22.04.2025 01:22
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
Pomohl Vám návod?
Jasně, už to zvládám. Jasně, už to zvládám. 100%[2 Hlasy]
Ne, mám problém mezi židlí a klávesnicí. Ne, mám problém mezi židlí a klávesnicí. 0%[0 Hlasy]
Počet hlasů : 2
 Vytisknout diskuzi
Jak vložit obrázek do příspěvku
Admin_Radek
Viděl jsem, že dnes Pepa bojuje s vložením obrázku do příspěvku a pak mi napsala Eva, jestli na to nemůžu dát návod.

Nikdy jsem obrázek nevkládal, tak to zkusíme spolu. Nejdříve upozorním na podmínky, jaké musí obrázek pro vložení splňovat:
- max. velikost souboru: 1.43 MB (i fotky z mobilů bývají často velké třeba 5 MB!!)
- povolené typy souborů: .gif .jpg .png .zip .rar .tar .7z (takže nevložíte obrázky BMP)
- maximální počet příloh: 5

Pod novým příspěvkem je sekce příloha a v ní čudlík Procházet..., ten zmáčknete a vyberete obrázek uložený v PC. Při uložení příspěvku uložíte i vložený obrázek.¨

POZOR- Pokud chcete vkládat fotku, nelze použít okýnko pro rychlou odpověď pod diskusí, ale musíte u posledního příspěvku kliknout na oranžový čudlík ODPOVĚDĚT.
Admin_Radek přiloženo následujícíobrázky:
maxresdefault.jpg 285c556728ddd0bf0a00a9e260aaadc13fe4e3b4.jpg 677b2ab1553efe45.jpg

Upravil/a Admin_Radek dne 02.02.2017 20:38
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Radku, tento způsob je sice jednoduchý, ale mně to takhle nejde, protože mám fotky moc velké... např. 4,6 MB a zmenšování je pro mě pracnější, než fotky vkládat po pro mě "starém způsobu", kdy si to PC zpracuje (zmenší sám)

Fotku nebo obrázek si uložím na Rajčeti. Pak ji zvětším rozkliknutím myší, myší dám "Vlastnosti", pak "URL adresa", pak "Vybrat vše", "Kopírovat", a potvrdit "OK" .... a vložím ji do příspěvku do modré ikonky "obrázek" (pátá ikonka z prava) , ještě smáznu poslední čísla a písmena až včetně otazníku (?ver=0) a zkontroluju v náhledu, jestli se to povedlo.
Nevím, ale toto mně připadá snadnější než v Picasse zmenšovat. A takto si na Rajče ukládám všechno, co mi nejde sem do příspěvků "zkopírovat", někdy i některé smajlíky...Úsměv

Robert
Já fotky z Rajčete kopíruji ouplně jináč, ale asi záleží na prohlížeči či co. Nějak ale nerozumím "Pod novým příspěvkem je sekce příloha a v ní čudlík". Já tam čudlík nevidím, ba ni přílohu??? Zamračený

Jarda a Maru
Roberte, já to taky aspoň 5 minut hledala, koukala jsem i za počítač... a když jsem to už vzdávala, padlo mi oko na "procházet". Je to nad ikonkou "Náhled" a "Odeslat"... Naštvaný Šklebící se ... ale až při "odpovědět"....

Admin_Radek
Přesně, doplnil jsem do prvního příspěvku.

Pro Maru - jednoduchou kompresi fotek můžeš dělat i přes web např. zde - https://compresso... a návod zde http://digitips.c...ar-vterin/
Upravil/a Admin_Radek dne 01.02.2017 21:04
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Radku díky, to mi ještě nikdo neporadil... Zkusím to...
Ještěže je ta reklama u "Ohnivýho kuřete" tak dlouhá... Šklebící seŠklebící se

Admin_Radek
Tak mě napadlo, že zajedu na pracák, jestli by mi nedali dotaci, že rozjíždím počítačovou univerzitu třetího věku Šklebící se.

Ale je fajn, že jste tak zvídaví.

Admin_Radek
Tak co, daří se vkládat obrázky? V anketě jsou jen dvě kladné odpovědi, z toho je jedna moje.

drbolovi
Radku stále se nedaří a přitom to ze začátku tak pěkně šlo.

Jarda a Maru
Radku, mně to hlásí "fakepath" - falešná cesta. a číslo toho obrázku a jpg.
Přesně C:\ffakepath\091120126554.jpg
Něco je špatně, zkoušela jsem i zafajfknout "oznámit vložení nového příspěvku" a je to pořád stejné.
Navíc jsem při náhledu 2 x úplně vypadla a píše mi - přeložila jsem si to jako - že mi brání v nechtěném pokusu nahrání souboru.Naštvaný
Upravil/a Jarda a Maru dne 02.02.2017 19:29

Admin_Radek
Maru, když nemám Tvůj PC u ruky, tak bohužel nepomůžu.

Mně to jede bez problému, tohle je například nové světýlko z dnešní akce v Lidlu nainstalované ve skříni karavanu.

Ale jinak mně to tam taky v cestě píše "fakepath", ale obrázek načte.
Admin_Radek přiloženo následujícíobrázek:
wp_20170202_17_09_29_pro-compressor.jpg

Jarda a Maru
To by bylo, aby nebylo !!!
Jarda a Maru přiloženo následujícíobrázek:
gif-bestpage-sk-8091.gif

Jarda a Maru
Radku, tak nevím...obrázek gif mně jde a fotka ne, i když má jen 2,57 MB. To je záhada...
Tentokrát jsem nedala "Náhled", ale hned jsem to odeslala. Nevypadla jsem, ale nic se nezobrazilo...Naštvaný

Admin_Radek
Fotka musí mít POD 1,43 MB!!!!!!!!!!!

Jarda a Maru
Jj, já to špatně napsala, má 257 kB a zkoušela jsem i 243 kB a méně. Problém bude v něčem jiném. Zamračený Poslouchám jedním uchem telku, tak blbnu.... Šklebící se

drbolovi
Stejné problémy jako Maru přetrvávají- obrázky nelze nahrát.Adresa obrázku zkomprimovaného se zkopíruje a v náhledu zústává- ale obrázek se neukáže

JosDosk
Ahoj. Mně se vcelku daří, jen v příspěvku #284 a #285 ve vlákně Jakpak je u vás doma se mi zvláštním případem zasekl program Picassa, kterým stahuji obrázky z mého foťáku a musím následně převést do adresáře na mém PC, odkud je mohu teprve "posílat" dál. No a zasněženou Kozlovskou ul. jsem tam dostal obvyklým způsobem, ale pak ten chleba už ne. Asi po dvou hodinách snažení (vyslov mordování) jsem fotku vymazal jak z toho adresáře, tak i z Picassy, nafotil znovu, foťák ke každému snímku dokládá neopakovatelný kód, vymazáním bezprostředně přímo i ve foťáku už se číslo fotografie neopakuje, prostě chybí. Tak až jsem toto provedl, konečně jsem fotku kvasového chleba dostal do příspěvku. To jen pro ilustraci, jak mohou býti nevyzpytatelné cesty páně. Čáo, Pepa
Upravil/a JosDosk dne 03.02.2017 09:26
Recesista a mystifikátor

stemi
[img]http://nd06.jxs.cz/111/625/2ffb659eab_102884407_o2.jpg[/img] is not a valid Image.

JosDosk
Ahoj. A nepíchají tu dámu kamínky do chodidel? Tam už deku nemá! Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

stemi
Nohy má na placáku, ale fšimni, že každej díl plavek má barevně jinej Cool

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.