Nedavno jsem si koupil mobil a protoze je za temer lidovou cenu, zvlast vzhledem k vybave, rekl jsem si, ze jej tu pochvalim.
Je to dilo cinskych soudruhu Xiaomi Redmi Note Global ve verzi 3 GB RAM / 32 GB ROM. Telefon ma IPS 5,5" full HD displej, vsechna dulezita ceska LTE pasma a procesor Snapdragon 625. Stal na Mall 4390,- Kc, coz mi vzhledem k vybave pripada jako super cena.
Kdybyste nahodou uvazovali o jeho koupi, tak pozor, je nutne mit verzi Global. Existuje ještě verze pro cinsky trh a te chybi LTE 800 MHz a ma procesor od Mediateku a je o par set levnejsi.
Ještě se zastavím u navigace. Zdarma vcetne map jsem stahl navigaci MapFactor, která ma vyhodu v tom, ze je zdarma vcetne map., daji se stahnout mapy po jednotlivých statech a hlavne se da nastavit auto jako nakladni, kdy Vas navigace vodi lepsimi cestami a nesnazi se Vas otáčet. I když jsou trasy nekdy o fous delší, jsem spokojeny.
nevim, jestli na tomhle foru jsou tyto informace pro Vas prinosne, ale třeba pro nekoho budou.
Upravil/a Admin_Radek dne 15.07.2017 13:11
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané