21.11.2024 19:21
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· žumpa - co na srdci...
· JAKOU HUDBU RÁD(a) ...
· Invaz "Maloskalsý J...
· vtípek
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Jarní výjezd od 28. 4. do 1. 5. 2017 Litomyšl
Radka a Pepa
www.virtualczech.cz/vr/litomysl/1/static2.jpg

Spolu s Milanem z Budislavi vypisujeme jarní výjezd na prodloužený víkend od 28. 4. do 1. 5. 2017 do Litomyšle kempu Primátor http://www.campli....
Cena pro posádku s obytným přívěsem bude cca 310 Kč, s obytným autem 270 Kč s elektrikou a bez elektriky o 60 Kč méně tedy 250 Kč s přívěsem a 210 obytné auto. Ceny jsou podle ceníku, ale na místě dle dohody lze něco vymyslet.
K dispozici budeme mít kuchyňku s lednicí. Kiosek v tu dobu ještě v provozu nebude. Centrální ohniště, dřevo zajistí Milan.
Kdo bude chtít zůstat déle samozřejmě může.
Adresa: Litomyšl Strakovská 1057 GPS: 49°52´4.362"N, 16°19´28.138"E
GPS je přímo k recepci, uvedené na webových stránkách kempu je směřováno na točnu pod kempem. Kdysi tam vjezd byl, ale je teď je dál směrem na Strakov.

Program:

Pátek: ( 28. 4. ) příjezd i v dopoledních hodinách

Sobota: ( 29. 4. ) Prohlídka zámeckých zahrad, klášterních zahrad, rodný byt Bedřicha Smetany, zámecký pivovar, konírna a hlavně piaristická kolej, která byla 40 let zavřená a teprve 2 roky je nově otevřená. Celková cena za tento program je 50 Kč pro všechny jelikož jsme jako parta a je nás hodně. Nutno předem vybrat aby průvodce nevybíral vstupné hodinu.
Je možnost navštívit i zámek.
V této době probíhá v Litomyšli lázeňská promenáda, budou tam koncerty, stánky, výstavy.
Program bude pestrý.

Neděle: Zámecké zahrady v Nových Hradech- jednotný vstup 50 Kč, Zderaz - světničky vytesané ve skalách - vstup 20 Kč a chata Polanka také tam. Možnost navštívit i zámek. Tento program je v kompetenci Milana z Budislavi. Doprava auty.

Pondělí: odjezd, ale kdo bude chtít může zůstat déle.

Dále je možné navštívit krytý bazén, vířivky, které jsou hned vedle kempu. Je možnost zahrát si tenis, windsurfing, paddleboarding i s instruktorem, který je můj bratranec. Možnost pro úplné začátečníky i důchodce. Je ale nutná dohoda předem. Vše sousedí s kempem.
Dále je možnost zahrát si golfový fotbal, který sousedí s kempem z druhé strany a shodou okolností to má na starosti majitel kempu. Vše je po dohodě dostupné.
Možnost pro cyklisty, turisty, koloběžkáře atd. navštívit obec Čistá terén po rovině, Od kempu do kopce na Černou Horu dále Strakov, Kozlov, Pazucha také krásný výlet nebo Nedošínský háj, ale to je po hlavní silnici směrem na Hradec Králové a pak se uhne na vedlejší.
Opět zajistím klobásy a špekáčky od našeho řezníka.
Nedaleko kempu je hostinec U Párů asi 400 m směrem k městu u hlavní silnice na pití. Vaří tam bohužel jen ve všední den od 11 do 13 hod. o víkendu nikoliv. Otevírací doba na pití je denně od 17 hod do 24 hod dle hostů.
Informace budeme postupně doplňovat.

Předběžný seznam:

1. Radmila a Josef Chalupovi
2. Radek H.
3. Kája a Janina
4. Drbolovi
5. Jarda a Maru
7. Veverka a Laďa
8. Jana a Franta
9. Najf Fanda a Jarka
10. Lana
11. Jaromír
12. Petr a Dana
13. Jana a Petr Maixnerovi
14. maxiservis
15. Jarek a Růžena
16. Yetti (přijede, pomačká, očuchá, obejme a zmizí)
17. Ivan
18. Coupici
19. Milan N
20. vofi

Upravil/a Admin_Radek dne 28.04.2017 22:30

http://www.kynoloturistika-radmila.estranky.cz
Jaromir
Zdravíme organizátory jarního výjezdu do Litomyšle a také se hlásíme
, bude li k nám osud přívětivější než letos, tak se rádi zúčastníme

Losinaci
Žádáme o přihlášení do jarního výjezdu Litomyšl. Jsme dva s obytným autem LMC. Losiňáci /Pepa a Hana/

Petr a Dana
Ahoj "Divize Sever"zdraví všechny členy klubu.Pokud přežijeme krutou severskou zimu ,tak se také hlásíme na Jarní výjezd.Už aby to bylo.Zima ještě nezačala a už mě se.. . Chtěl bych pochválit Radka za krásné stránky - paráda .
Petr Dana a Jedi

sejba
Ahoj. Též bychom se rádi zúčastnili Jarního výjezdu. Zdraví Irena a Jarda

Admin_Radek
Radko, jsem zvědavý- je něco ohledně srazu nového?
Určitě se novými informacemi jen hemžíš Šklebící se.
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

SIGIR
Je to sice ještě za dlouho, ale když to jen trochu půjde tak jedem. V + M

Jana a Petr Maixnerovi
Ahoj rádi by jsme se také zúčastnili potřásli si tlapkou a pobavili se. Na Litomyšl měla moje mamka nějaké vazby, ale já jí vlastně vůbec neznám tak to snad napravíme Petr a Jana

maxiservis
Rádi se též zúčastníme a seznámíme. Pavel, Kamča a Terka Úsměv

vofi
Ahoj.
Velká smůla!!! Jdeme gratulovat ke tchyni. Dostal jsem to rozkazem. Tak se tam mějte hezky. SmutnýSmutnýCool
Tak jsem se těšil!!!!!!!!

Admin_Radek
Vofi, měl bys vědět, že nesmyslné rozkazy můžeš odmítnout.

Navíc můžeš kontrovat argumentem, že termín výjezdu byl známý už v září, kdežto termín oslavy..... A gratulace se dá poslat i jako MMS z výjezdu Úsměv.
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

drbolovi
Nevíte,co je s Radkou,že nereaguje? Všichni jsou už nedočkaví i když je to v podstatě ještě víc jak za 3 měsíce.

Admin_Radek
Ahoj, psal jsem si s Radkou, má teď moc práce a do toho se stará o maminku, která má zdravotní problémy, tak momentálně nemá na organizování výjezdu čas a ani myšlenky.

Ale všechny Vás zdraví a vzkazuje, že jednání s provozovatelem kempu je domluveno až na jaro a že se včas ohledně upřesnění podmínek ozve. Takže já budu zatím aktualizovat seznam přihlášených a Radka si jej v pravou chvíli převezme.

drbolovi
Radku,díky za odpověd,naši kamarádi nám nejsou lhostejní,

Jarek a Ruzena
Ahoj všichni,předběžně se hlásíme do Litomyšle doufám že to vyjde a na jaře se uvidíme.

Radka a Pepa
Ahoj, omlouvám se za neúčast na webu, jsem ráda že se toho ujal Radek.
Jsem teď v takové nepříjemné situaci že počítač za celý týden nepustím. Moje mamka je dost nemocná, je už 2 týdny v nemocnici bohužel návštěvy nejsou povoleny. Vyhlídky jsou špatný nevíme jak to dopadne a hlavně ještě dlouho v nemocnici pobude. Obávám se nejhoršího. Má několik vážných nemocí a hlavně blbá kombinace. Nemám náladu na nic.
Aby to nebylo málo tak Pepa také marodí s opakovaným zánětem svalu a nesmí s rukou hýbat. Vše je teď na mě. Ještě že pes nic nechce, je to moje terapie.
Co se týče srazu v Litomyšli je vše zajištěné a se správcem jsem domluvena na začátek dubna potvrzení účasti a podrobnosti posádek atd. Totéž platí o programu. Do té doby se nic dít nebude.
Druhý den 30.4. bude prohlídka zámku v Nových Hradech a na chatě Polanka nedaleko zámku asi 1 km bude posezení, občerstvení popřípadě oběd. To zajišťuje Milan.
Kdyby nějaký program nevyšel tak mám připravený plán B. Nudit se určitě nebudete.
Sraz každopádně bude a už se na něj těšíme. Kemp je veliký takže počet posádek nerozhoduje.
Jen si přejeme aby co nejdřív roztál ten sníh nebo se z té zahrady s tím karavanem nedostaneme. Je to zoufalé.
Upravil/a Radka a Pepa dne 28.01.2017 21:41
Radka a Pepa, Brita, Cindy a Aisha

Admin_Radek
Radko, drž se. Tohle se nedá zvládat lehce, znám to, před třemi lety jsem byl v podobné situaci.
Seznam účastníků výjezdu budu samozřejmě aktualizovat. Je to to nejmenší, co pro Tebe můžu udělat. Přeju pevné nervy.

Sloučení zapnuto 30.01.2017 19:11:
Aktualizoval jsem seznam - po komunikaci s Petrem1, který se nezaregistroval na stránky KK50, jsem jej po potvrzení jeho neúčasti na výjezdu ze seznamu přihlášených smazal.

Nelíbila se mu jedna nelichotivá poznámka, která směřovala na něj. Napsal jsem mu, že jeho rozhodnutí respektuji a chápu.

Nás ostatní- členy nebo exčleny CC Olomouc, kteří mají k Petrovi nějaké osobní výhrady, bych chtěl poprosit, abychom byli v diskusi na KK50 zdrženlivější a co nejméně komentovali zejména ty, co nejsou na těchto stránkách registrováni. Díky.
Upravil/a Admin_Radek dne 30.01.2017 19:12

Radka a Pepa
Radku děkuji. Souhlasím s tebou nepřihlášený ne. Jinak počet nerozhoduje, ale po zkušenostech s Vyskytnou na jaře r. 2015 jen přihlášené posádky.
Co se týče naší mamky je vše při starém zatím se nic nelepší a zůstává dále v nemocnici. Prý tam ještě hodně dlouho bude. Tak uvidíme. Sraz bude ať to dopadne jakkoliv.
Radka a Pepa, Brita, Cindy a Aisha

yetti
60 Kč pro dospělého člověka a 40 Kč pro důchodce. Úsměv Úsměv Úsměv

pokusím se přijet jako člověk Úsměv, ale nahlásit se můžeme s Hankou tak na 50%. Rád bych Vás opět viděl a poznal i nové účastníky zájezdu. Mám na jaro naplánovanou práci kolem domku, ale ten prodlouženej víkend by mě bylo líto zazdít doma. Ten druhej prodlouženej mám děti a Máťa slaví narozky, takže se tenhle nabízí jako ideální příležitost zmizet.

PS: všem co mají doma trable a trápení se zdravím přeji hoooodně sil .... právě toto doma taky řešíme, u babičky se dá čekat, ale u mé mladší sestry je to trošku nečekané .... ale to sem nepatří a tak držím palce Úsměv

http://soumar-sro.cz
Jirka
Omlouváme se,ale na tento termín až do 8.5 máme plánované termály v Komárně. Tak to snad vyjde jindy. Jinak přejeme hezké počasí.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1