21.11.2024 23:37
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· žumpa - co na srdci...
· JAKOU HUDBU RÁD(a) ...
· Invaz "Maloskalsý J...
· vtípek
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Věk a bydliště v profilu
JosDosk
Ahoj. Opravdu by bylo vhodné, abychom vzájemně věděli, odkud kdo jsme, alespoň užší region, když máme strach ze zlodějů a závistivců (ti jsou kolikrát ještě horší, ti nejdou po lupu, ale na nejefektivnější výsledek, který je plně uspokojí), pak se dočítám "u nás taky padá", no dobře, ale kde vlastně. Já se nestydím za to, že jsem vidlák (přelož. vesničan), vždycky jsem jím byl a zůstanu, pokud nám Bečva nezboří barák. Čáo, Pepa
Upravil/a JosDosk dne 10.11.2016 13:52
Recesista a mystifikátor

Jarek a Hanka
[quote]JosDosk napsal:

Ahoj. Opravdu by bylo vhodné, abychom vzájemně věděli, odkud kdo jsme.....

...tenhle nešvar se řeší neustále. Nechápu, proč někteří tají své bydliště, věk, e-mail apod. Já jsem o tom psal již na předešlých webech. Opravdu se mě moc nechce zapojovat do diskuzí o čemkoliv s někým, koho znám pouze pod přezdívkou. Teď máme díky Radkovi opravdu vymakaný web, kde je mimo jiné i PROFIL členů, tak proč ho tu máme ? Můj názor je takový, že by měla být minimálně slušnost od každého z nás se trochu představit ostatním. Na výjezdech i tak mám někdy problém někoho identifikovat, tak proč si to ještě více komplikovat. My jsme s Hankou dokonce polepili bydlík městským znakem Tachova a jmény posádky nad čelním sklem. Znak jsem musel strhnout, že nemám povolení.
Docela bych přivítal názory široké základny členů. Možná se mýlím. Ahóióój Úsměv

drbolovi
Jarku,máš úplnou pravdu,několikrát jsme to na starem webu psali,i Robert,už mě to nebaví,pořád to tu psát-slušnost by měla být u členů na místě.,co ty

Pro Radka- každý,kdo se bude registrovat by měl udat do profilu kde přibližně bydlí. a věk.
Co ty na to....

yetti
Já toho na sebe prásknu dost, ale abych Vás kamarádi neurazil mým kinder věkem 😂
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Admin_Radek
drbolovi napsal:
Pro Radka- každý,kdo se bude registrovat by měl udat do profilu kde přibližně bydlí. a věk.
Co ty na to....

Nastaveno- datum narození a bydliště je při registraci povinný údaj. Doplňte si prosím oba údaje v profilu.

Jarda a Maru
Já si myslím, že tím, že na sebe prásknu, kdy jsem se narodila a uvedu místo svého bydliště, se zde diskuse nezvedne a nezvedne se ani počet diskutujících... Píše sem členů, že by je spočítal na prstech obou rukou a ostatní stejně jenom čtou...Nemějte mi to za zlé, ráda bych se mýlila, mám ten web moc ráda .... smileys.cz/smiles/smajlici-smutny/smileys-cz-104.gif

Admin_Radek
Maru, je mi to jedno, bylo to zadání dalších členů. Musí se to demokraticky rozhodnout. Já nevím, jestli to debatu pozvedne, nebo ne. Můžete se klidně domluvit, že tam bude jen jedno z toho, nebo obojí nebo nic.

Víš co? Nastavím anketu, ať se všichni rozhodnou.

Jarek a Hanka
[quote]Jarda a Maru napsal:

Já si myslím, že tím, že na sebe prásknu, kdy jsem se narodila a uvedu místo svého bydliště, se zde diskuse nezvedne....

Maru, nepsal jsem, že tím zvýšíme počet diskutujících. Všimni si, že většina příspěvků je velmi často dost privátního charakteru, společných zájmů, zážitků atd. a pak většinou ostatní, převážně ze vzdálenějších koutů naší vlast nemají k tématu, co říct. Ale není to nic proti ničemu. Ať se zapojuji více či méně přece neznamená, že se budu chovat, jako anonym. Vrať se na svůj příspěvek č.2, taky máš zájem vědět víc o nový přátelích. Opravdu nejsem rejpal, jen to tak cítím. Těším se na jaro!!! Mrknutí

Admin_Radek
Maru, koukám, že máš v profilu nastaveno obojí. A tak, jak jsi to napsala, to určitě stačí. Nicméně- i když se kloním k tomu, alespoň bydliště (třeba jen přibližně) napsat, budu respektovat většinový názor podle ankety. Vždyť je to náš web a jak psal Stemi (mimochodem- kde je?) - web máme jak si jej uděláme.

Jarek a Ruzena
Ahoj všem,já tam prásknul všechno.Podle mně je to dobré, aspoň vím ,že když se budu motat po republice budu vědět že tam žije někdo koho znám a v případě nouze můžu něokho oslovit např. když doje živá vodaMrknutí

Jarek a Hanka
Frigo napsal:

Ahoj všem,já tam prásknul všechno.Podle mně je to dobré, aspoň vím ,že když se budu motat po republice budu vědět že tam žije někdo koho znám a v případě nouze můžu něokho oslovit např. když doje živá vodaMrknutí

Jarku, palec nahoru ! Jarek Šklebící se
Upravil/a Admin_Radek dne 10.11.2016 20:16

Jarda a Maru
Jarku a Hanko, však tak nějak jsem to i myslela....i to, že s těmi spoludiskutujícími zde na webu se navzájem známe ať už z písemné komnunikace tady nebo ze setkání na výjezdech. A ostatní pasívní členové mají už o mě (o nás) dost informací čtením mých (našich) příspěvků. .Já jsem zde před skoro dvěma lety začínala a z toho množství přísspěvků o mně víte všechno a to datum narozenin jsem na sebe v pravý čas chtěla prásknout taky.(teď už asi nee) Prostě přesný věk a bydliště je naprosto nepodstatné i u nových členů, pokud nebudou dál aspoň písemně komunikovat.
A zapomněla jsem... Nové členy Irenu a Jardu "Šejba" známe osobně už nějaký rok a protože teď je zde nikdo jako nové členy nevítá, udělala jsem to já a chtěla jsem, aby to bylo "vtipné". To vítání se asi časem znovu obnoví, ale až se přihlásí všichni staronoví členové, že, Radku ? Cool

Admin_Radek
Maru, za chvíli nebude koho vítat, mám pocit, že tu chybí jen Miloš- Stemi. Snad se přidá. Už se tu na něj těším, chybí mi jeho ranní poznámky.

Jarda a Maru
Frigo napsal:

Ahoj Jarku a Růženko, tak až se budete motat kolem Dukovanských věží, tak se určitě stavte u nás, a to i kdybyste neměli nouzi o živou vodu. A počítejte s tím, že až my se někdy vyskytneme ve městě J. A. Komenského, určitě vám taky zaklepeme na dveře...to proto, že jste se "schovali" za úplně jiný jméno... smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-81.gif

yetti
k povinnosti uvádět povinně datum narození a bydliště bych si dovolil pár zamyšlení.

datum narození je dobrá věc pokud se chce mít představu, kdo kdy slaví a pro představu o věku. Někteří z nás mají ale jedno přihlášení pro pár a tam se stejně nedá uvést obě data výroby. Jedná se o osobní údaj, který by asi neměl být povinný, ale? .... kdo ho nechce vyplnit, může tam dát nesmyslný datum například 1.1.1620. Spousta programů funguje tak, že za prázdnou hodnotu považuje nějaký historický datum. Chci tím říct, že kdo ho nechce sdělit z nějakého důvodu, pak tam vyplní nesmysl a pak to postrádá smysl.

Co se týká uvedení bydliště, tak by měla stačit uvést oblast. Kdo potřebuje přesnou adresu, buď ji má, nebo si ji může vyžádat například přes SZ. Píšou se sem informace, kdo kam jede a pak není problém pro zloděje zjistit, že má volné pole působení. Jeden z důvodů, proč jsem zrušil Facebook a přestal prezentovat svoje fotky ze soukromí. Těch hajzlíků se kolem mě objevilo nějak moc. Tím netvrdím, že není od věci vědět, že mám v té či oné oblasti kamaráda. Pro komunikaci mám buď telefon, email, nebo SZ zde na stránkách

V dnešní době internetu je jednoduché zjistit si to či ono na každého z nás .... pracovně využívám často a úplně jsem špatnej z toho, jak je to jednoduchý a co všechno lidi na sebe veřejně prozradí.

.... ale krátký představení co jsem zač, atd by možná stačilo, naopak, byla by větší představa co je kdo zač

toliko od puberťáka z Jihu Mrknutí

yetti
Admin_Radek napsal:

...... mám pocit, že tu chybí jen Miloš- Stemi. Snad se přidá.

Buď spadlo v Kersku spousta stromů a nestíhá je pílit, nebo si koupil novou baterku na kolo a teď čeká až se vybije a může zastavit Úsměv .... nebo se bojím bojím bojím, že má jinej důvod proč zde není .... Smutný

drbolovi
Jak jsem si všimla,Radek už spustil anketu ohledně bydliště- věku.Bydlištěm myslíme město,když je to vesnice stačí okolí- nemusí být až tak nikdo konkrétní,když nechce.Ochrana je prvořadá.I okres by stačil.
Co se věku týče-různé aktivity zvládnou starší kolem 60 ,70 a jiné 40,50 a o tom to je.Vím o čem mluvím loni a letos je to u mě velký rozdíl,co do pohybovosti.

Jarda a Maru
yetti napsal:

datum narození je dobrá věc pokud se chce mít představu, kdo kdy slaví a pro představu o věku. Někteří z nás mají ale jedno přihlášení pro pár a tam se stejně nedá uvést obě data výroby. Jedná se o osobní údaj, který by asi neměl být povinný, ale? .... kdo ho nechce vyplnit, může tam dát nesmyslný datum například 1.1.1620. Spousta programů funguje tak, že za prázdnou hodnotu považuje nějaký historický datum. Chci tím říct, že kdo ho nechce sdělit z nějakého důvodu, pak tam vyplní nesmysl a pak to postrádá smysl.

Co se týká uvedení bydliště, tak by měla stačit uvést oblast. Kdo potřebuje přesnou adresu, buď ji má, nebo si ji může vyžádat například přes SZ. Píšou se sem informace, kdo kam jede a pak není problém pro zloděje zjistit, že má volné pole působení. Jeden z důvodů, proč jsem zrušil Facebook a přestal prezentovat svoje fotky ze soukromí. Těch hajzlíků se kolem mě objevilo nějak moc. Tím netvrdím, že není od věci vědět, že mám v té či oné oblasti kamaráda. Pro komunikaci mám buď telefon, email, nebo SZ zde na stránkách

V dnešní době internetu je jednoduché zjistit si to či ono na každého z nás .... pracovně využívám často a úplně jsem špatnej z toho, jak je to jednoduchý a co všechno lidi na sebe veřejně prozradí.

.... ale krátký představení co jsem zač, atd by možná stačilo, naopak, byla by větší představa co je kdo zač

Radku Yetti, líp bych to nenapsala. A ještě bych dodala, že zvyk blahopřání k narozeninám a svátku se mi moc líbí. Ale datumy může mít a hlídat admin. Aby byly uváděné v profilu a byly trvale na očích "celému světu" se mi prostě nelíbí.
A ještě by možná bylo vhodné nechat některá vlákna viditelná jen pro přihlášené. Určitě "společné výjezdy" a "Kam zrovna jedeme a kdo se přidá" a další. Na našich společných výjezdech jsme se už z minula poučili, že tam cizí posádky nechceme a není přece problém si tam vzít své známé a přátele. A kam jedu a jestli se k nám přidáte, je určeno také jen nám všem tady na webu. S cizími se můžu potkat a seznámit i náhodně, když budu chtít...Co vy na to ??
smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-207.gif

Admin_Radek
Maru- jen v rychlosti, než mi donesou oběd:
- data narozenin a svátků určitě hlídat nebudu (z časových důvodů), pokud se tu objeví Stemi a bude mít na to čas, budu mu vděčný, když se oznamování narozenin a svátků z ikalu ujme
- celá sekce výjezdy (vč. kam zrovna jedem) je od počátku webu viditelná jen členům fóra
- večer Ti napíšu návod, jak do příspěvku dostat citaci

Jano
Tiež si myslím, že presné bydlisko /najmä čo sa týka menších miest, či obcí/ by nemalo byť uvedené v profile. Preto som uviedol Malá Fatra. A dátum narodenia podobne. Stačí uviesť vek, alebo napríklad okolo 50, či 60.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1