No vzhledem k tomu, že máme velkou dovolenou v srpnu, tak z obou destinací určitě ani do jedné. Zeptal jsem se doma a všichni chtějí, světe div se, zase do Polska na Hel. Já koukám spíš po Usedomu. No uvidíme. Ale určitě jedeme na sever.
Kdybych měl vybírat jen z těch dvou, mimo sezonu by se mi líbilo HR, v sezóně jednoznačně Itálie. Opět připomenu svoje heslo: Chorvatsko by bylo super....kdyby tam nebyli Chorvati. To se mi díky jejich otravnosti a nenažranosti v sezóně potvrdilo už několikrát. Platí to mohem víc pro Istrii, v Dalmácii jsou lidi takoví pohodovější. To je aspoň moje zkušenost, Vy můžete mít třeba jinou .
Radek 44, Pavla 40, Ruda 12, Honza 9, malé pražské kresařik Chipík, všeci béváme na órodné Hané
Radku, Usedom mě taky moc láká. Byli jsme na něm na fous přesně před 50 lety, tehdy ještě na motorkách a se stany a líbilo se nám tam, akorát už tehdy jsme ho objeli celý dokola, než jsme našli místo v kempu a nakonec jsme to po třech dnech a nocích, kdy nepršelo, ale přímo cedilo, vzdali a zbytek dovči jsme strávili u některého z Lužických jezer, už si nepamatuju u kterého ... a tam zase tehdy bylo +35°C a víc. Letos dáme Polsko, nejvíc se těším na Lebu (beru si s sebou lopatičku a bábovečky ) ... a příští rok možná i Usedom ....